Besplatna isporuka za svu opremu i maske na teritoriji Srbije. Call Centar 0605229952


Isporuka svih proizvoda se obavlja na teritoriji Srbije putem kurirske službe. Isporuka je od 1 do 7 radnih dana u zavisnosti od porudžbine i lokacije za isporuku.
Obavezno je ostaviti kontakt telefon kako bi kurir mogao da Vas kontaktira pre isporuke.

Plaćanje preko računa
Plaćanje se vrši preko računa direktnom uplatom na račun, uz obavezno navođenje broja koji generiše prilikom naručivanja.Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta.Svoju narudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Plaćanje pouzećem
Kod placanja pouzecem porudžbinu placate prilikom isporuke. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljalac tražio da se naplati pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.

Uputstvo za korišćenje
Prilikom poručivanja personalizovanih maskica korisnik uploaduje svoju fotografiju za čiji kvalitet Case4us ne garantuje.
Upload slike je poželjan u što većoj rezoluciji kako bi bila kvalitetnije odštampana, u suprotnom štampa ce biti zamućena i lošijeg kvaliteta.
Za kvalitet ponuđenih slika u galerijama garantuje i odgovara Case4us
Molimo sve kupce da naručene proizvode preuzimaju i plaćaju prilikom isporuke. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Možete nas kontaktirati preko kontaktne forme na sajtu ili preko mejla case4us@gamail.com
Ukoliko niste zadovoljni proizvodom kontaktirajte nas telefonom, mejlom ili preko Facebook-a i instagrama

Uploadovanjem slike se podrazumeva da imate autorska prava tih slika ili dozvolu od autora tih slika. Fotografije koje ste uploadovali možete štampati i videti samo Vi, i ne mogu biti zloupotrebljene u druge svrhe.