Besplatna isporuka za svu opremu i maske na teritoriji Srbije. Call Centar 0605229952

Case4us je kompanija sa sedištem u Srbiji koja proizvodi štampane maske za mobilne telefone u saradnji sa svetski priznatim umetnicima i dizajnerima.


Case4us je jedan od najpoznatijih online brendova na svetskom tržištu za prodaju opreme i maski za mobilne telefone.  Kupcu je data mogucnost da sam dizajnira svoju masku principom direktnog ubacivanja fotografije sa svog kompijutera i kreiranjem jedinstvenog dizajna. 

Saradnja sa dizajnerima:
Saradnja sa Grafičim Dizajnerima i Patern dizajnerima se obavlja po sledećem principu, kompanija štampa umetnikove dizanjnove na blanko maskama i prikazje biografiju dizajnera. Svaki dizajner ima sopstveni profil na Case4us.com gde mušterija može da se upozna sa njima: Njihovo poreklo, refernce, inspiraciju  i radove.
Dizajneru je data mogućnost da sam kreira sopstvenu kolekciju i na našem sajtu i zaradjuje u našoj art zajednici

Posedujemo bazu od preko 12500 razlicitih dizajnova koju može pretraživati i izabrati ono što najviše odgovara kako vašoj emociji i karakteru tako i životnom stilu ili trenutoj želji.
Jedinstvena maska ili dodatna oprema je uvek pristupačan a prikladan poklon poznaniku ili poslovnom saradniku.
Postoje posebne kolekcije maski, koje su odmah dostupne za kupovinu. Case4us je savršeno mesto da kreirate i porucite baš ono što želite.
Našim kupcima nudimo efektivno rešenje za nijihove potrebe, da u momentu širenja telekomunikacione i IT industrije idu u korak sa vremenom i prate trend razvoja u ovoj oblasti.
Posedujemo veliki broj referenci i zadovoljnih mušterija, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.